Studio-ul nr 1 in Romania

videochat

Cat se castiga?

Membrii platesc un tarif de la 2.00$ pana la 5.00$ pe minut atunci cand sunt atrasi intr-o sesiune privata. Veniturile sunt realizate in principal in moneda dolar. Un model poate castiga cu destula usurinta intre 60$ si 100$ intr-un program de lucru, o suma deloc neglijabila daca luam in calcul ca in România salariul minim pe economie este de aproximativ 250$ (850RON) lunar.

Cu un procent de inceput de minim 55% din incasari, o tanara debutanta poate castiga inca din prima luna intre 600$ si 800$, cu perspective reale ca in lunile urmatoare sa ajunga la castiguri de pana la 2.000$ lunar, si bineinteles in functie de experienta dobandita sa atinga sume cu mult mai mari. Desigur, castigurile variaza si depind de gradul de implicare si seriozitate al modelului.

O noua viziune asupra vietii!

Cu doar cateva ore de munca pe zi, un model online poate castiga pana la 2.000 de dolari lunar, fetele care aleg sa faca videochat pot realiza intr-un an, doi cat au realizat altii intr-o viata.

Oricine are un gram de vointa si perseverenta poate lucra in videochat. In numai cateva saptamani un model invata fiecare amanunt al acestei meserii. Activitatea se desfasoara intr-un studio iar principala atributie o constituie dialogarea directa cu clientii site-urilor de profil, si atragerea acestora in sesiuni private prin discutii cu caracter erotic cat si non erotic.

Videochat-ul este un loc de munca relativ simplu de practicat iar beneficiile sunt mai mult decat numeroase. Castigurile mari, conditiile moderne de lucru, posibilitatea de promovare, confidentialitatea, sunt numai cateva dintre beneficiile obtinute.

Videochat-ul este mai mult decat o meserie, este o oportunitate de a evolua, de a scapa de grijile financiare. Modelele online invata cum sa se aprecieze la adevarata valoare, sa se iubeasca si sa fie increzatoare in fortele proprii.

O prima lectie este cea de feminitate, modelul va afla care-i sunt calitatile si cum sa si le evidentieze prin machiaj, coafura, tinuta, accesorii, dar si cum sa-si puna in valoare intelectul. De multe ori naturaletea, sensibilitatea sau inocenta pot fi extrem de apreciate.

Regula de aur a oricarui business o reprezinta vanzarea, ei bine, si in acest caz se vinde o imagine, o iluzie. Membrii au nevoie de putin mister, ca modelul sa le transmita o atitudine pozitiva, zglobie, de relaxare, de visare…

Membrii au diverse preferinte, unii vor doar sa discute cu modelul, altii cauta senzualitate, sau au diverse fantezii. Succesul sta doar in puterea modelului de a-i oferi un serviciu de calitate si un raspuns prompt la problemele din viata de zi cu zi.