• VideoChat Bucuresti VideoChat Timisoara
  • Video Chat Craiova Video Chat Cluj Job

Scapa de prejudecati si, fii independenta financiar, chiar de astazi! Aplica acum

Studioul Timisoara


Pentru ca timpul tau conteaza, ne-am gandit sa iti oferim toate facilitatile. Trebuie sa sti ca studioul este usor accesibil foarte aproape de zona centrala cat si de complexul studentesc fiind situat intr-un penthouse. Posturile de lucru sunt recent amenajate modern, gandite special pentru tine si confortul tau.

Regasim in fiecare camera acelasi echipament complet profesional ce contine un calculator performant pentru stabilitatea numeroaselor site-uri cu care vei lucra, o camera video avand si o telecomanda pentru apropierea si departarea imaginii pentru o pozitionare cat mai corecta, microfon pentru transmiterea vocii patrunsa de realism impreuna cu umbrelele de lumini care redefinesc decorul.

Sa nu uitam de aerul conditionat care nu lipseste pentru a-ti face verile mai racoroase, dulap cu cheie doar al tau pentru a-ti depozita lucrurile personale, iar pe langa toate acestea un spatiu de recreere pentru a-ti petrece pauza. Iar daca doresti un ceai ori o cafea calda sau doresti pur si simplu sa te racoresti iti punem la dispozitie un dozator de apa rece sau calda.

Si indiferent de situatia in care te afli, suntem langa tine oferindu-ti suport tehnic 24/7, seriozitate si implicare pentru ca tu sa-ti poti pune in valoare cat mai bine calitatile feminine.

Te provocam sa arunci o privire asupra camerelor studioului nostru :)


1469559388-full1879902124-full2145830153-full822721968-full965379648-full1220358783-full