Studio-ul nr 1 in Romania

Scapa de prejudecati si, fii independenta financiar, chiar de astazi! Aplica acumStudioul Timisoara


In 2011, de la infintarea primului studio de videochat in Bucuresti, dupa ce a castigat experienta, Leader Studio deschide un studio videochat si in Timisoara.

Inca de la infiintare, Leader Studio s-a detasat de concurenta prin seriozitate, profesionalism, calitate si transparenta. Acelasi lucru a fost dovedit atat in Bucuresti cat si in studio videochat Timisoara cand, odata intrati pe piata, echipa Leader Studio a dovedit prin fapte ca isi merita atat numele cat si statutul de adevarat lider.

Si de aceasta data, profesionistii s-au gandit la disponibilitatea modelelor si la confortul acestora, asa ca au amplasat studio-ul intr-un penthouse in zona accesibila pentru accesul facil al modelelor din orice colt al orasului. Camerele de lucru sunt individuale, echipate spre confortul si bunastarea colaboratoarelor noastre. Pe langa aparatura ultra-performanta pe care o pune la dispoziĊ£ie, nici aerul conditionat din fiecare camera nu lipseste pentru a face verile mai racoroase.

De asemenea pentru depozitarea lucrurilor personale se ofera un dulap cu cheie fiecarui model, o camera special amenajata pentru machiaj, iar pe langa toate acestea si un spatiu de recreere.
Suportul tehnic nu lipseste, deoarece este la el acasa, seriozitate si implicare pentru ca modelul sa isi poata pune in valoare cat mai bine calitatile feminine.

Va invitam la un tur virtual al studio-urilor noastre de videochat, tocmai pentru a va convinge singure de calitatea, prestanta si seriozitatea serviciilor oferite de Leader Studio.


12poza-leader41220358783-full