Studio-ul nr 1 in Romania

Nebula-Vapor-Store-Grand-Opening

  • Studio video chat timisoara
  • Video Chat Timisoara job

Scapa de prejudecati si, fii independenta financiar, chiar de astazi! Aplica acumStudioul Craiova


Din dorinta de extindere in cat mai multe orase mari din Romania, atat pentru accesibilitate, cat si pentru noi oportunitati de fructificare a experientei dobandite in cei cinci ani de activitate ne-am decis sa deschidem un studio de videochat in Craiova.

Din nevoia pe care piata o cere, dorim sa oferim tot ce este mai bun pe piata VideoChat Craiova.
Studioul va fi deschis in luna Februarie 2015.

Studioul pe care vi-l vom pune la dispozitie va fi accesibil, datorita situarii lui in apropierea zonei centrale. Camerele de lucru vor fi amenajate modern, astfel incat sa va poata oferi cel mai inalt grad de confort.

Ele vor fi dotate cu echipament complet profesional, o camera video de calitate, microfon pentru a facilita comunicarea cu utilizatorii si lumini care vor redefini decorul si va vor pune in cea mai buna postura.

Pe langa aceste echipamente performante strict necesare, va vom pune la dispozitie aparate de aer conditionat pentru schimbarea temperaturii ambientale pe timpul verii si dulap personal cu cheie, pentru a va depozita lucrurile. In plus, veti avea la dispozitie un spatiu de recreere in care va veti putea petrece pauzele in liniste.

In cazul in care apelati la noi, va vom sta la dispozitie 24/7, oferindu-va orice tip de suport tehnic, seriozitate si corectitudine. Vizitati frecvent site-ul nostru pentru a fi la curent despre deschiderea studioului in Craiova.


Nebula-Vapor-Store-Grand-Opening