Studio-ul nr 1 in Romania

Scapa de prejudecati si, fii independenta financiar, chiar de astazi! Aplica acumStudioul Bucuresti


In 2009, cand putini au fost cei care au indraznit sa intre pe o piata atat de controversata precum industria de videochat, Leader Studio a demonstrat ca isi merita cu desavarsire titulatura de lider, deschizand primul sau studio in Bucuresti.

Cu toate ca se afla inca la debutul sau, echipa Leader Studio nu s-a lasat intimidata de concurenta si a incercat sa impuna un nou standard in materie de videochat in Romania. Prin obiectivele fixate, compania si-a propus sa stabileasca noi valori ale videochat-ului romanesc care sa fie recunoscut pe plan international. Datorita acestor considerente, dupa ce a pus la punct toate chestiunile legale și administrative, Leader Studio s-a ocupat de imaginea studioului.

Amplasat la numai cateva minute de metrou cu intrare stradala, in cadrul LeaderStudio camerele de lucru sunt individuale, atent aranjate si echipate spre confortul modelelor. Fiecare camera este dotata cu aparatura de aer conditionat pentru a spori confortul chiar si in cele mai toride zile de vara. De asemenea un dulap personal cu cheie, cat si un spatiu amenajat pentru relaxare in timpul pauzei.
Datorita aparaturii de ultima generație (calculator configurat special dupa cerintele celor mai importante site-uri, camera video cu telecomandă pentru Zoom In / Zoom Out, sistem profesional de lumini, etc.), modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de siguranta. Astfel, respectam nu doar imaginea studio videochat Bucuresti de prima clasa, dar si intimitatea si starea de spirit a fetelor angajate pe postul de hostess videochat.

In plus, pentru o buna conexiune cu membrii platitori, cei care se ocupa de partea de sunet si de video, verifica in mod constant performanta aparatelor de inregistrare, precum si cea de redare, astfel incat calitatea videochat-ului sa fie peste asteptarile membrilor pretentiosi. Preocupandu-se de toti cei directi implicați in activitatea de videochat, Leader Studio se asigura ca, in timp, colaborarea nu doar ca va continua, dar va fi una din ce in ce mai fructuoasa și mai profitabila, atat pentru firma, dar in egala masura si pentru modele, artistele din fata camerelor de filmare.

Si pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte te invitam sa vizionezi camerele de lucru ale studiourilor noastre :-)


1112347375-full1692617018-full138160500-full299719256-full832632667-full2054116338-full205576667-full