Studio-ul nr 1 in Romania

Scapa de problemele financiare cu un loc de munca video chat

loc de munca videochatUn loc de munca videochat este foarte profitabil si are multe avantaje. Acest job este unul cat se poate de legal si presupune comunicarea dintre doua persoane prin intermesiul unui laptop sau calculator conectat la internet si cu o camera video performanta. Conversatiile dintre clienti si modele sunt diferite si variate, de la teme erotice pana la discutii despre anumite lucruri din viata fiecaruia.  Cum precizam mai sus un loc de munca in videochat este o activitate  legala fiind reglementata de Legea 196/2003, modificata si  completata de Legea 496/2004. Toate  studio-urile care activeaza legal  in acest domeniu platesc taxe si impozite, iar modelele sunt angajate doar cu contracte legale de munca.

Bani din aceasta activitate sunt obtinuti din converstiile modelelor cu clientii care platesc pentru fiecare minut sau secunda. Aceste conversatii dintre modele si clienti sunt private, si nimeni nu poate incalca intimitatea discutiei. Modelul de videochat poate alege tema discutiei si deciziile din fata camerei video  ii apartin in totalitate. Sunt foarte multe studio-uri care ofera locuri de munca in videochat insa nu toate sunt de incredere si nu isi desfasoara activitatea legal. Multe dintre acestea pentru a atrage modele promit foarte multe lucruri insa nu se tin de cuvant. De aceea oricine doreste un loc de munca in videochat trebuie sa se intereseze foarte bine despre studio-ul la care doreste sa lucreze.  Sunt studio-uri serioase  care se tin de cuvant si ofera modelelor tot ce au promis inca de la inceput. Pe langa veniturile mari studio-urile serioase care se respecta pun la dispozitia modelelor spatii de lucru foarte moderne si special decorate pentru aceasta activitate de videochat. Acestea ofera modelelor training-uri cu personal specializat care le ajuta pe acestea sa se perfectioneze si sa castige cat mai multi bani.

Datorita banilor castigati dintr-un astfel de loc de munca videochat foarte multe persoane au reusit sa faca lucruri la care odata doar visau. Foarte multe persoane de sex feminin aleg un loc de munca in videochat,  deoarece datorita acestuia pot sa devina independente financiar si sa invete multe lucruri noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>