Studio-ul nr 1 in Romania

Videochat Bucuresti

Inscrie-te si tu!

Incarca o poza :-)

Alege studioul:

 

Suntem bucurosi ca vrei sa ni te alaturi si sa devii una din modelele Leader Studio!

Felicitari, ai facut cea mai buna alegere in drumul tau spre succes!

Completand formularul de inscriere, faci primul pas spre a deveni parte din marea echipa Leader Studio. Mai apoi, in timp util, un membru al echipei noastre va lua legatura cu tine in vederea stabilirii de comun acord a unei intrevederi cu noi.

La interviu vom incerca sa te cunoastem mai bine, sa vedem care iti sunt asteptarile in ceea ce ne priveste pe noi, job-ul pe care ti-l putem oferi si banii pe care ii vei castiga. Tot cu aceasta ocazie, pe cat vom putea noi de amanuntit, vom incerca sa-ti descriem universul nostru artistic, in care fetele isi intreprind activitatea, descriindu-ti in linii mari o zi obisnuita dintr-un studio de videochat.

Nu trebuie sa fii tematoare, caci, mai inainte de a ne vedea, vei detine toate informatiile de care vei avea nevoie; ele iti vor fi furnizate de persoana noastra de contact, care iti va raspunde la toate intrebarile care te macina sau ale caror raspunsuri consideri tu ca ar trebui sa le cunosti. Astfel, atunci cand ne vom afla fata in fata, vom fi pe poziții de egalitate, caci atat noi, cat si tu, vom fi pregatiti sa stam si sa discutam deschis despre posibilul tau job la Leader Studio.