Studio-ul nr 1 in Romania

Scapa de prejudecati si, fii independenta financiar, chiar de astazi! Aplica acum

Leader Studio VideoChat

In anul 2009, Leader Studio debuteaza in industria de videochat, aducand in vederea clientilor interesati servicii de streaming online recunoscute la nivel international. Pentru inceput, are loc deschiderea unui studio de videochat Bucuresti. Doi ani si sase luni mai tarziu in 2011, dupa acumularea de experienta relevanta in domeniul amintit, compania se extinde si deschide un alt studio de videochat in Timisoara. La fix sase ani de activitate, in 2015 LeaderStudio isi continua extinderea deschizand un studio de videochat Craiova. O prezenta constanta in bransa videochat-ului din Romania, echipa din spatele Leader Studio a reusit sa impuna noi standarde, urmate de succesorii lor in materie de angajari pe postul de hostess online videochat.

Videochat-ul, asa cum reiese si din denumire, presupune exercitarea simultana a doua actiuni interdependente: functia video de inregistrare si transmitere a imaginilor prin intermediul unei camere video, la care, cu ajutorul internetului, clientul e conectat cu o hostess online, respectiv functia de chatting propriu-zis, care asigura dialogul client-model de videochat. Astfel, se poate observa ca aceasta actiune nu implica niciun contact fizic intre cei doi protagonisti ai videochat-ului, fiecare dintre ei aflandu-se de o parte si de alta a monitoarelor. Mai mult, sub protectia anonimatului, discretia contand foarte mult in acest domeniu, atat angajata unui studio de video chat (hostess online), cat si membrul ei, se pot prevala de maxima siguranta a datelor cu caracter personal, multe dintre modelele feminine alegand sa presteze sub forma unui pseudonim.

Aflat intr-o continua expansiune si din dorinta de extindere in cat mai multe orase mari din Romania, atat pentru accesibilitate, cat si pentru noi oportunitati de fructificare a experientei dobandite in cei cinci ani de activitate, tendintele Leader Studio sunt cat se poate de clare: contactarea cat mai multor colaboratoare de incredere, in vederea formarii unei echipe unite, oferind angajari in videochat, compacte, cu care sa se lucreze eficient, de durata si profitabil pentru ambele parti direct interesate – model si angajator. In vederea atingerii acestui target, pentru maximizarea incasarilor, atat in studio de videochat Bucuresti, la studio de videochat Timisoara, cat si la studio de videochat Craiova Leader Studio a demonstrat ca intruneste calitatile necesare unui lider pe o piata acerba, in continua schimbare, precum cea de videochat, diferentiindu-se net de adversarii actuali si viitori.