Studio-ul nr 1 in Romania

teenagers, girls

Cine suntem? 

Leader Studio este un studio profesional de videochat din Romania, care pune la dispozitia membrilor servicii de streaming online (”videochat”) la nivel international.

Recunoscut pentru experienta sa dobandita de-a lungul celor 6 ani de activitate pe piata videochat-ului romanesc, Leader Studio s-a dovedit a fi un veritabil lider al acestei industrii. Nu doar ca a reusit sa se mentina pe o pozitie fruntasa, dar, de-a lungul timpului, a tinut pasul cu evolutia reglementarilor din domeniul videochat-ului, desfasurandu-si activitatea in deplina legalitate. Mai mult, a ajuns sa impună noi standarde, devenind un exemplu de urmat pentru companiile noi, aflate la început de drum.

Modele de la Leader Studio sunt mereu in atentia echipei de profesionisti, care le stau la dispozitie, acordandu-le asistenta 24 din 24, indiferent de natura si gravitatea problemei supusa dezbaterii. Astfel, fetele se simt in siguranta, motiv pentru care prestanta lor este de o calitate superioara, profesionalismul si devotamentul  lor fiind remarcat de catre clientii platitori, care continua sa revina la noi, in speranta obtinerii unui timp de calitate in compania artistelor de la Leader Studio.

In vederea unei colaborari eficiente, inca dinainte de angajare, cu ocazia interviului, fetele sunt consiliate si ajutate sa descopere care le sunt cu adevarat asteptarile de la Leader Studio, ca potential angajator al lor. Astfel, nu doar ca ne cunoastem mai bine viitoarele colaboratoare, dar ne straduim sa le facem pe ele insele sa se cunoască, sa invete cum sa se aprecieze si la ce nivel sa-si coteze prestanta. Asa, intr-un timp relativ scurt, cu ajutorul echipei, modelele ajung adevarate artiste, care nu doar ca stiu cum sa se puna in valoare si cum sa-si evidentieze calitatile, dar invata si cum sa lucreze cu oamenii, sa se faca placute in ochii membrilor.

Timiditatea unora dintre fete va fi ameliorata atunci cand echipa le vor asigura ca nu vor avea de ce sa-si faca griji, caci toate datele lor se afla sub protectia anonimatului, iar, la cerere, unele servere vor putea fi banate, chiar si pe teritoriul unei intregi tari, fara a se chestiona motivul modelului care solicita asta, fie ca e unul personal sau nu.

Intr-o continuă expansiune, Leader Studio detine mai multe studio-uri de videochat, sediul central aflandu-se la Bucuresti. Apoi, aceeasi echipa in 2011 a deschis un alt studio videochat in Timisoara, apoi in 2015 si-a facut prezenta deschizand inca un studio videochat in Craiova, iar Clujul, Iasul si alte orase mari din Romania sunt urmatoarele tinte vizate, in vederea acoperirii unei arii cat mai vaste, pentru a le fi mai usor modelelor sa se angajeze la noi.

Impreună cu modelele noastre, artistele feminine, hostess-ele  de videochat de talie internationala, echipa Leader Studio isi propune sa-si continue ascensiunea, succesul fiind doar unul dintre obiectivele-tinta ce trebuie bifate mereu si mereu in condica de impliniri a companiei.  Alaturi de noi, vei putea si tu excela, triumful debutului tau fiind unul garantat, caci ai alaturi de tine un lider incontestabil: Leader Studio.