Studio-ul nr 1 in Romania

Ce inseamna hostess online?

Multe perhostess onlinesoane nu stiu ce inseamna hostess online, de aceea in acest articol o sa va dam cateva detalii despre aceasta activitate.  Exista persoane care blameaza foarte mult aceasta activitate, fie din lipsa de informare, sau poate din invidie, deoarece se castiga foarte multi bani. Aceasta activitate este considerata a fi facuta de femeile usoare, insa nu este adevarat, deoarece este un job ca oricare altul,  care se desfasora intr-un studio de videochat legal.

Probabil stiti ca videochatul a fost reglementat prin norme juridice si se bucura de protectie sociala. Astfel, toate modelele de videochat sau hostess online videochat sunt angajate in baza unui contract legal de munca, si in conformitate cu legile munci in vigoare. Activitatea de hostess online videochat consta in conversatii cu diferite persoane din toate colturile lumi, cu ajutorul unui calculator si a unei camera web, fara contact fizic cu vizitatori. A fi hostess online nu inseamna sa fi prostituata, deoarece studiourile de videochat legale si serioase interzic cu desavarsire aceste lucruri. In fata camerei web, modelul de videochat decide ce trebuie sa faca, deoarece nimeni niciodata nu o va obliga sa faca ceva ce nu isi doreste.

Discutiile dintre modelul de videochat si utilizatori pot fi pe teme erotice sau non-erotice, acest lucru depinzand doar de model. Un hostess online trebuie sa fie comunicativa, sa poarte discutii cat mai lungi, si sa profite de personalitatea si atuurile corpului. Astfel tinand cont de aceste sfaturi, se pot pot castiga foarte multi bani intr-un timp scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>