Studio-ul nr 1 in Romania

Cat de legal este un job intr-un studio videochat?

studio videochatMulte domnisore care doresc sa lucreze intr-un studio videochat, intreaba daca activitatea si studiourile sunt legale. Activitatea de videochat este legala, deoarece este reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004. Un studio de videochat care isi desfasoara activitatea in baza acestor legi este legal, si oricine doreste sa se angajeze la un astfel de studio o poate face cu mare incredere, deoarece studiourile le vor angaja doar in baza unui contract de munca legal si le vor acorda toate drepturile legale.

Sunt insa si studiouri care isi defasoara activitatea in fara legi, de aceea atunci cand doresti sa lucrezi intr-un studio de videochat trebuie sa te documentezi si sa te informezi foarte bine despre studio. In cazul in care vei alege sa lucrezi la un studio ilegal, nu vei beneficia de drepturile legale, si nu vei avea siguranta ca iti vei primi bani pe care  i-ai muncit.

Alegand sa lucrezi intr-un studio videochat legal, vei fi aparata prin lege, vei avea un contract de munca, si cu siguranta vei avea un mediu placut unde iti vei desfasura activitatea. Intodeauna banii se vor da la timp, si vei avea si multe avantaje. Multe persoane care nu cunosc acest domeniu  spun  ca videochatul este prostitutie, insa nu este adevarat, deoarece activitatea presupune conversatii prin intermediul internetului cu anumite persoane din toate colturile lumi. Astfel, acest domeniu nu poate fi in vreun fel asemanat cu prostitutia. Probabil aceste persoane sunt invidioase din cauza veniturilor obtinute din aceasta activitate, si a prejudecatilor. Cum precizam mai sus toate studiourile legale sunt inregistrate la Registrul Comertului, si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile amintite mai sus.

Astfel, daca vrei si tu sa urmezi o cariera intr-un studio vidoechat, alege unul legal, deoarece numai  asa vei avea ocazia sa beneficiezi de toate avantajele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>