Studio-ul nr 1 in Romania

Cat de legal este un job intr-un studio videochat Bucuresti?

studio videochat bucurestiUn job intr-un studio videochat Bucuresti si nu numai, este unul cat se poate de legal, deoarece este reglementat de Legea nr. 196/2003, care ulterior a fost modificata si completata prin legea Legea nr. 496/2004. Activitatea de videochat este legala, deoarece presupune comunicatii private intre una sau mai multe persoane, ce se desfasoara prin intermediul internetului. Nu este nici o lege sau vreun text care sa interzica persoanelor sa comunice prin intermediul internetului si a camerei web. Atata timp,  cat un studio de videochat Bucuresti lucreaza legal, poti fi sigura ca te va angaja in baza unui contract individual de munca care va fi inregistrat la Inspectoratul Teritorial de Munca.

Lucrand intr-un studio de videochat din Bucuresti legal vei avea multe drepturi, un program normal de munca, si iti vor platite catre stat toate taxele si impozitele. Cu un contract de munca semnat in baza reglementarilor din Codul Munci, vei fi aparata prin lege de absolut toate abuzurile pe care munca la negru le presupune.

Exista multe studiouri de videochat in Bucuresti si nu numai care angajeaza intr-un cadru legal, si care ofera multe beneficii materiale modelelor. Un loc de munca in videochat este unul ca oricare altul, unde sunt lasate deoparte prejudecatile si unde se pot castiuga foarte multi bani. In comparatie cu alte domenii care incurajeaza foarte mult munca la negru, acest domeniu al videochatului nu accepta asa ceva. Multe din aceste firme din alte domenii de activitate angajeaza ilegal, nu platesc la timp, si nu isi respecta deloc oameni care fac bani pentru ei. In schimb un studio legal de videochat legal, ofera conditii foarte bune,  deoarece modelele vor lucra obligatoriu  in baza unui contract legal de munca, si intr-un mediu foarte relaxant, unde vor fi apreciate de toti oameni cu care lucreaza.

In general majoritatea studiourilor de videochat sprijina si incurajeaza foarte mult munca legala,  prin campanii facute periodic prin diferite mijloace, fie pe paginile web, comunitati sau forum-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>